Андрій Гордєєв: Ми мусимо врятувати Едема Бекирова

Окупаційний режим Криму вдався до терору держслужбовців України через членів їх сім'ї.

"12 грудня на адміністративній межі з окупованим Кримом було захоплено громадянина України Едема Бекирова, який проживає у Генічеському районі Херсонської області.

Хочу акцентувати, що він є чоловіком Гульнари Бекирової, державного службовця, заступника голови Генічеської райдержадміністрації.

І саме через активну проукраїнську позицію Гульнари Аладінової окупанти вирішили помститися їй, захопивши її чоловіка!!!

Діі окупантів є принизливими і жалкими, але українські люди сильні духом і витримають будь-які випробування заради держави та народу. Тож, ми на разі, звертаємося до усіх компетентних представників, правоохоронних органів і державної безпеки, уповноважених з прав людини, щоб разом вимагати негайного звільнення наших заручників.

Ми мусимо врятувати життя громадського активіста, вірного українського сина - кримського татарина Едема Бекирова", - заявляє голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.

Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон