Програма «Повага - кожному» поверне повагу кожній людині в Україні

Турбота про людину - одне з пріоритетних програмних положень партії «Основа», яка приймає на себе серйозні зобов'язанняне тільки по відношенню до людей праці, а й у соціальній сфері.

Голова Херсонської міської організації ПП "Основа" Ігор Семенчев вважає, що соціально незахищені верстви населення повинні отримувати гідну турботу від держави.

Для цього необхідна державна програма соціалізації воїнів АТО, надання їм грантів на створення малих підприємств, пільг на придбання житла, передбачити податкові канікули для СПД-інвалідів, надавати дітям з інвалідністю повний соціальний пакет по лікуванню, пересуванню, навчання і отримання професії.

Вже стало традиційним, що Антонівська селищна рада не забуває про людей з обмеженими можливостями. Цього року із бюджету селища згідно соціальної програми було виділено матеріальну допомогу у розмірі 600 тис. грн.

Також не забувають про дітей з обмеженими можливостями, які в цьому році окрім матеріальної допомоги, безкоштовно відвідали мультфільм «Кирило Кожум'яка» у ККЗ «Ювілейний».

А в рамках соціальної акції «Подаруй щастя дітям» було подаровано безкоштовні білети до розважального комплексу Jump Park на неонове шоу дітям з обмеженими можливостями, дітям сиротам та дітям з малозабезпечених сімей. Антонівська селищна рада та її голова Ігор Семенчев вже не вперше підтримують ініціативи спрямовані на розвиток дітей та підтримки людей з особливими потребами.

Партія "Основа" - партія людей справи, тож для кожного її представника вкрай важливо підтверджувати діями свої обіцянки та робити реальні справи. Тільки так можна побороти кризу в країні та дати людям надію на краще майбутнє!

Прес-служба ХМО ПП "ОСНОВА"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон