Гриценко назвав імена організаторів нападу в Одесі

Анатолій Гриценко назвав імена організаторів нападу на нього та членів партії «Громадянська позиція» в Одесі.Таку заяву він зробив в ефірі каналу «ObozTV»:

«Ми провели своє розслідування і дізнались, хто всім цим керує. Це пряма вказівка Петра Порошенка», - підкреслив Гриценко.

Він повідомив, що головним організатором провокацій є Юрій Федоров - генерал-майор, керівник особистої охорони Петра Порошенка, довірена особа президента в силових структурах. По лінії СБУ Анатолій Гриценко назвав ім'я Віктора Кононенка – генерал- лейтенанта та заступника голови Служби безпеки України.

«Він організовує всі ці брутальні дії. На рівні Одеси це Олександр Довженко – генерал-майор, керівник обласного управління СБУ. Це ключові фігури. Ми знаємо інформацію до прізвищ всіх офіцерів, які були задіяні, організовували бійку, спостерігали на вулиці. Навіть прізвище офіцера, який купив гарбуза, яким розбили голову нашого партійця», - розповів Анатолій Гриценко.

Лідер «Громадянської позиції» нагадав, що напад в Одесі - не просто локальна бійка, а серія подій: «До цього таке було двічі в Харкові, Слов'янську, Хмельницькому, Вінниці, Чернівцях. Була спроба блокувати вихід з аеропорту, не пустити на зустріч з людьми, з журналістами», - сказав Анатолій Гриценко.

Політик підкреслив, що, за його даними, ці ж люди зараз готують подібні провокації проти Юлії Тимошенко, Володимира Зеленського та Святослава Вакарчука: «Бо Порошенко має єдиний шанс залишитись президентом, якщо в бюлетені буде тільки його прізвище», - сказав Анатолій ГРИЦЕНКО.

P.S. Нагадаємо, 28 листопада 2018 у в Одесі близько 30-ти невідомих в масках скоїли напад на активістів та партійців «Громадянської позиції» та зірвали ефір Анатолія Гриценка на місцевій радіостанції. Постраждали троє членів партії, у двох з них струс мозку. Пізніше були затримані п'ять учасників нападу. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон