Херсонців запрошують на цікаву зустріч

У суботу в Херсоні відбудеться зустріч з учасниками перших президентських праймеріз УКРОПу Олександром Шевченком, Іриною Головатенко та Оксаною Тунік-Фриз.

Учасники праймеріз проведуть публічні дебати та дадуть відповіді на питання, які хвилюють херсонців. УКРОП - єдина партія, яка вирішила скористатися світовим досвідом.

Укропівці оголосили про свій намір провести праймеріз ще 4 березня 2018 року. Вже кілька днів поспіль в центрі та усіх мікрорайонах міста розставлені намети з інформаційними буклетами щодо проведення праймеріз.

Усі бажаючі можуть ознайомитися з програмами кандидатів та перебігом події. Президентські праймеріз УКРОПу проходять у декілька етапів: реєстрація кандидатів, презентація їхніх програм у різних областях країни та проведення голосування, за результатами якого на партійному з'їзді висунуть кандидата на пост Президента.

Головна мета - визначитися з єдиним кандидатом від політичної сили, щоб уникнути ситуації, коли однопартійці відбирають голоси одне в одного під час основних виборів.

Зараз триває всеукраїнський тур-презентація учасників праймеріз УКРОПу, у який залучені 23 області України.

Отже, вже у суботу, 27 жовтня укропівці представлять свої програми на розгляд херсонців.

Захід відбудеться у Херсонському обласному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша, о 14.00.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон