Херсонську «Самопоміч» продовжує очолювати Андрій Дмитрієв

Минулої п'ятниці, 11 серпня відбулися збори Херсонської обласної організації політичної партії «Об'єднання «Самопоміч» з метою обрання голови партійної організаціїу зв'язку з закінченням дворічного терміну повноважень діючого голови обласної партійної організації Андрія Дмитрієва.

Крім того, на розгляд порядку денного зборів були винесені питання обрання виконкому та ревізійної комісії Херсонської обласної організації політичної партії «Об'єднання «Самопоміч».

На партійні збори обласного осередку прибули представники партійних осередків з Херсона, Каховки, Скадовська, Горностаївки, Берислава, Олешків, отже збори визнані легітимними.

Голова Херсонської обласної партійної організації Андрій Дмитрієв доповів про результати роботи партійного осередку за останні два роки та окреслив найближчі плани, зокрема участь у виборчому процесі в об'єднаних територіальних громадах, який планується на Херсонщині восени 2017 року.

Після обговорення член партії Олександр Яковлєв (Скадовська міська організація) виніс пропозицію обрати головою обласної організації партії на наступні два роки діючого керівника парторганізації Дмитрієва Андрія Миколайовича. Пропозицію було винесено на голосування.

Присутні на партійних зборах одноголосно підтримали кандидатуру Андрія Дмитрієва, який наступні два роки продовжить очолювати обласну організацію політичної партії «Об'єднання «Самопоміч» в Херсонській області.

Об'єднання "Самопоміч" - Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон