У когось є мета дискредитувати депутатський корпус Херсона

Такий висновок, після вчорашню сесії, зробила секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко:

"...відбулась позачергова сесія Херсонської міської ради. Так, дійсно питання важливе - виділення коштів із міського бюджету робітникам комунального підприємства "Херсонелектротранс" на виплату заробітної платні.

Разом із цим проектом рішення при голосуванні за порядок денний депутатам намагалися нав'язати декілька інших питань з голосу, називаючи їх терміновими, без проектів рішень, без можливості депутатам їх, навіть, проаналізувати.

Аргументи виконавців вагомі, як завжди. Але необхідність терміново вирішувати питання зовсім не відповідає якості підготовки проектів рішень.

І пояснити це можливо тільки одним - повна відсутність кадрового наповнення структури органів виконавчої влади нашого міста.

Але ж кожен депутат повинен взяти на себе відповідальність у прийнятті того чи іншого рішення, вивчити досконало питання, проголосувати або ні, глибоко проникнувши в проблему, а не через - просто довіру чи жалість.

Досить безладу! Сесійні питання потрібно ретельно готувати, чи Чергова, чи то Позачергова сесія скликається. Більше жодного питання з голосу!

Шановні депутати, це в першу чергу - неповага до нас. Заганяючи в глухий кут, нами маніпулюють, аби ми прийняли тільки позитивне рішення.

Доки ми будемо вмикати емоцію поблажливого співчуття і приймати такі умови роботи депутатського корпусу, нав'язані нам, то в нашій громаді на краще змін не буде.

У мене викликає занепокоєння і факт, що місцеві обранці почали брати участь в бійках. Потрібно тримати себе в руках!

Партійні стосунки, особисті образи потрібно з'ясовувати за стінами будівлі міськради. В залі потрібно – працювати!!!

Але ж цей цирк комусь потрібен. Кому?? У когось є мета - дискредитувати депутатський корпус Херсона.

Я закликаю депутатів міста не піддаватися на провокації, налаштуватися лише на конструктивну роботу, без нагальної потреби не вносити під час засідання питань з голосу, над якими не працювали в комісіях.

Адже від якості і змісту цих рішень залежать долі городян і те, як розвиватиметься Херсон", - впевнена Олена Урсуленко

Фото Типичный Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон