На Херсонщині розроблятимуть план спасіння України

У наступні вихідні, 22-25 серпня на Арабатській Стрілці в Генічеському районі Херсонщини відбудеться фінал XVII Студентської республіки, де активні молоді люди зберуться для напрацювання програми спасіння України.

Фінал Міжнародної програми «Студентська республіка» — це найбільш масштабна щорічна молодіжна подія в Україні й одночасно — найінтелектуальніша. Участь у ній беруть близько 1000 учасників — молодь та інтелектуали.

Що саме буде протягом 3-х днів на фіналі Студреспубліки — імпровізованої держави, де всі живуть за особливими правилами, беруть участь у безлічі суб-фестивалів, що тривають нон-стоп і разом створюватимуть Програму модернізації України?

Цьогорічна тема Студреспубліки - Програма модернізації України, це останній шанс для нашої країни. На кону майбуття!

Тому тема надвідповідальна і надскладна. Студреспубліка вже тривалий період проголошує необхідність модернізації кожного регіону та країни в цілому, однак нас, поки що мало хто ризикує підтримувати... Бо це ж не спекуляція на попсових сюжетах і не безумне виголошення тупих, але розрекламованих гасел.

Тому ми збираємося, щоб разом працювати над даною темою. Про модернізацію потрібно не говорити, її необхідно проводити за чіткою і відкритою програмою. Саме її ми й будемо писати.

Паралельно проходитиме факультативна складова події, де інтелектуали з усієї країни та з-за кордону поділяться з вами своїми змістовними напрацюваннями, подискутують із вами, допоможуть у підготовці Програми модернізації.

Серед тих, кого ми вже можемо анонсувати, зокрема: Пілар Бонет (Іспанія), Дмитро Горін (Росія), Сергій Дацюк, Олександр Ктиторчук, Сергій Лисенко, Олексій Макаркін (Росія), Вадим Менжулін, Михайло Мінаков, Андрій Окара (Росія), Яков Рабкін (Канада), о. Антоній Рудий, Марина Скорікова (Росія), Михайло Харечко, Євген Юр'єв (Росія) й ін.

Ще раз нагадуємо, «Студентська республіка» має свої закони, органи влади, територію, валюту, партії й інші атрибути справжньої вільної держави. Найголовніший феномен програми — це проекція майбутньої України.

Все, що відбувається на Студреспубліці, потім так чи інакше відтворюється і в нашій державі. Варто пам'ятати про цей важливий факт. Ми напишемо Програму модернізації України, і вона стане тим «рятувальним колом» для нас, яке забезпечить щасливе та прогресивне майбутнє для України.

Візьміть участь у Студреспубліці-2015, станьте частиною модернізаційних змін, будьте свідками воскресіння нашої Батьківщини!

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, оргпідтримки Міністерства освіти і науки України

За довідками звертатися: (044) 529-13-75.
З питань медіа та партнерства: бренд-менеджер Віра Андріюк (097) 883 22 26,
brand-manager@studrespublika.com
З організаційних питань: в.о. менеджера проектів Рєгіна Попова (095) 166 09 52, project@studrespublika.com

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон