Скадовськ квітне талантами

Минулого тижня у районному будинку культури відбулося справжнє свято талантів Скадовського району.

Творчий звіт представили працівники культури району. Не випадково розпочали його у новому залі. Нове приміщення нині стало осередком художніх та фото виставок, тут проходитимуть творчі зустрічі, концертні програми.

Щиро зустріли скадовчани керівництво культурної сфери області. Представили надбання художньої студії "Палітра, фото клубу "Парус", майстер класи юних учениць з с. Тарасівка, вихованців Центру дитячої та юнацької творчості, роботи художників міста і району.

Презентацію творчих надбань аматорів району продовжив директор районного будинку культури Анатолій Волошин, повідомивши про ентузіазм колективів будинку культури. Саме їх заповзятість стала рушієм до створення й нового залу, ініціативу було реалізовано завдяки підтримці влади району і міста.

І справді креативності скадовським культпрацівникам не займати. Казковою була презентація власної роботи у працівників бібліотечної системи. Тут кожен представляв власного героя з книжок, перевтілившись у його образ.

Концертна програма вразила глядачів з перших ритмів і слів автора. Грандіозна постановка танцювальних колективів РБК, що відкривала урочистості з нагоди 120-ї річниці заснування м. Скадовська нині горіла енергією на сцені.

Дивовижне художнє відтворення історії міста у танку нікого не залишила байдужим, особливо коли на сцену ступав сам Сергій Балтазарович Скадовський. Велична сила мистецтва перенесла всіх на сотню років у минуле.

Не втомлюються аматори міста і району дивувати виступами, кожен колектив представив власний неповторний образ, відточений та оздоблений витонченою майстерністю. Глядачі мали унікальну нагоду переглянути надбання місцевих аматорів та щиро наділяли їх аплодисментами.

Наталя ТАНГЕЛ
Скадовськ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон