Іван Вишиванюк

Іванко я, Іванко, сорочка вишиванка...

Ще один хотів «почути кожного»…

Ще один хотів «почути кожного»…
Чергове засідання безкінечної ХХХ сесії Херсонської облради, яке відбулася минулої середи, ще й досі обговорюють у містах і селах Херсонщини.

Так вже кажуть на Україні: одне озеро і те Криве, одна гора і та Лиса, один фонтан і той Сухий... в цей жартівливий перелік ледве не потрапила і Херсонщина - один голова обласної ради і той Бідний. Але не сталося - як комусь гадалося...

Зробимо невеличкий екскурс в недалеку історію місцевого само...вправства, яке у нас гордо і голосно називають само...врядуванням. У вирі буремних подій, які охоплюють всю Україну, ну майже кожного дня чекаємо народження нового лідера, який із світлим чолом і полум'яним поглядом поведе країну, або хоча б одну не велику південну область, до нових звершень, і ось практично дочекались...

«Почую кожного...депутата» - сказав як відрізав, кандидат на посаду голови Херсонської облради Михайло Бідний... і привид колишнього Президента почав витати в сесійній залі у словах «тронної промови», в якій виключно завдяки обласній держадміністрації сьогодні і відбуваються покращення життя херсонців та не аби яке піднесення їх патріотичного духу.

Чому ж Бідний? Бо свій – депутат з фракції «Батьківщини» - партії, яка перемогла, от тільки кого?

Повне, безповоротне, а головне кваліфіковане знищення мережі комунальних аптек на території всієї нашої області під егідою корпорації «Херсонфарм», це справа, яка вимагала творчого підходу. Вінцем цього тернистого шляху, усипаного «жертвами» наївних аптекарів, став дуже інтелектуальний гібрид під назвою державне – комунальне підприємство аптека номер... скількись там.

Дійсно, боляче було слухати слова херсонського губернатора, який говорить про те, що наша обласна рада - єдина в країні, яка залишилась без голови, і причиною цьому є надмірні амбіції місцевих політиків, але можливо причина в іншому?

Можливо кадровий потенціал обласної організації партії «Батьківщина», сформований за принципом: чим гірше – тим краще, дає можливість не говорити конструктивно, а лише ґвалтувати депутатський корпус?

Михайло Бідний і депутатом став лише за списками цієї видатної партії, бо ж пробував сили і на мажоритарному окрузі, от тільки отримав лише третє місце з колосальним відставанням від реального переможця виборів...

Так чи може такий надмірний авторитет серед людей трансформуватись в щось більше та стати апофеозом політичної кар'єри пана Бідного? Час покаже, а поки будемо чекати нових, історичних кроків в розвитку місцевого само...губства на Херсонщині.

Іван Вишиванюк

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон