Херсонські нардепи у списку тих, хто отримав з держбюджету компенсацію за проживання

Як повідомив офіційний сайт Верховної Ради України та газета «Голос України», у грудні 2014 року, 300 народних депутатів взяли у держави компенсацію за проживання у місті Києві,серед них всі п'ятеро мажоритарників які представляють Херсонщину: Іван Винник, Сергій Хлань, Олександр Співаковський, Федір Негой та Андрій Гордєєв.

Що цікаво так це те, що як мінімум троє з них помічені у тому, що під час проведення передвиборчої кампанії вони витрачали чималі гроші на своє рекламування та роздачу подарунків виборцям.

Щонайменш двоє з них вважаються неофіційними міліонерами, а щонайменше один обіцяє й сьогодні роздавати стипендії з власного іменного фонду.

Невже й у них немає грошей на те, аби за власний рахунок винаймати квартиру на час перебування у Києві? Тим більше, що за повідомленнями ЗМІ, вони так часто бувають у місцях постійної дислокації їх приватного бізнесу, що виникає питання коли вони взагалі бувають у тій Раді? Ну, хіба, що у дні голосування.

Панове, невже й ви такі ж бідні, як народ України?

Сергій ОСОЛОДКІН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон