Херсонські бізнесмени сплатили понад 9 мільйонів екологічного податку

Торік платники податків регіону сплатили до зведеного бюджету 9,1 млн. грн. екологічного податку. Зокрема, до загального фонду державного бюджету надійшло 4,9 млн. грн., до спеціального фонду державного бюджету – 1 млн. грн., до місцевих бюджетів – 3,2 млн. гривень.

«Надходження від екологічного податку частково компенсують негативний вплив шкідливих та небезпечних факторів на унікальну природу таврійського краю та економічно стимулюють суб'єктів господарювання дбайливо ставитися до навколишнього середовища», - зазначає заступник начальника Головного управління ДФС у Херсонській області Микола Квасневський.

Довідково: з 1 січня 2015 року не сплачується екологічний податок за викиди забруднюючих речовин в атмосферу пересувними джерелами забруднення. При цьому за результатами діяльності за останній період 2014 року такі платники повинні подати декларацію.

Прес-служба ГУ ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон