Центри обслуговування платників відвідали майже 283 тисячі херсонців

На Херсонщині з початку року до центрів обслуговування платників завітали майже 283 тисячі клієнтів. Станом на 27 травня працівниками ЦОП надано понад 30 тисяч адміністративних послуг.

Найбільш запитуваною послугою у клієнтів центрів обслуговування є видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. На другому місці звернення представників бізнесу щодо видачі довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету. У рейтингу популярності серед наданих податкових адмінпослуг також видача довідки про сплату податку на доходи фізичних осіб та про відсутність податкових зобов'язань з такого податку. Усі сервісні послуги, які надаються в ЦОПах, – безкоштовні.

Також цікавить клієнтів центрів і можливість використання електронних сервісів, запроваджених Міндоходів, зокрема, «Електронний кабінет платника податків». Адже це у більшості випадків позбавляє підприємців від необхідності особистого відвідування податкового органу, а також знижує вплив людського фактору.

Довідково: На Херсонщині працює 9 центрів обслуговування платників, які щоденно надають понад 2,4 тис. адміністративних послуг.

Прес-служба Головного управління Міндоходів у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон