Для відновлення таврійських садів херсонці сплатили понад 1,5 мільйона гривен

На Херсонщині зареєстровано 1 905 суб'єктів господарювання, які займаються реалізацією алкогольних напоїв та сплачують збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства. Із загальної кількості платників цього збору 1 694 – це приватні підприємці, 211 - підприємства-юридичні особи.

Протягом січня-березня цього року ці суб'єкти господарювання сплатили -1557,5 тис. грн. збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства.

Нагадаємо, що платниками вказаного збору є суб'єкти підприємницької діяльності, які реалізують в оптово-роздрібній торговельній мережі та мережі громадського харчування алкогольні напої та пиво.

Звітність зі збору подається щомісячно до органу доходів і зборів, де платник перебуває на обліку, протягом 20 календарних днів, що настають за останнім днем звітного місяця. Сплатити заявлену суму необхідно протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем граничного строку подання розрахунку, а саме – до 30 числа місяця, наступного за звітним.

Прес-служба Головного управління Міндоходів у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон