На Херсонщині на 1,4 мільйонів гривень зросла сплата єдиного податку

З початку року підприємцями Херсонщини внесено до місцевого бюджету 20,1 мільйонів гривень єдиного податку. Це на 1,4 мільйонів гривень більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

Всього надходження від сплати єдиного податку складають 9,6 відсотків від усіх надходжень місцевих бюджетів.

На думку заступника начальника ГУ Міндоходів у Херсонській області Валерія Шмурянова, позитивних результатів у адмініструванні єдиного податку вдається досягти за рахунок сумлінності платників податків та співпраці з місцевими органами виконавчої влади та самоврядування.

«2014 рік розпочався із впровадження нових сервісів для платників – спрощенців. До них відносяться створення Електронного кабінету платника податків, що забезпечує комфортні умови ведення бізнесу, спілкування з податковою службою в реальному часі. Також чинне законодавство передбачає для новозареєстрованих підприємців вибір системи оподаткування відразу при державній реєстрації без відвідування податкової інспекції», – підкреслив Валерій Шмурянов.

Зазначимо, що забезпечення стабільного фінансування місцевих громад – основне завдання податкових органів, яке залежить в першу чергу від сумлінності платників податків, що є справжньою соціальною відповідальністю.

Прес-служба Головного управління Міндоходів у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон