Бізнес Херсонщини поповнив місцеву казну на 210 мільйонів гривень

Місцеві скарбниці Херсонської області з початку року отримали 210,2 тис. гривень податків та зборів, з приростом до факту минулого року на 5,5млн.гривень. Додатково територіальні громади отримали 1,3 млн. гривень.

Суттєвого зростання досягнуто з податку на доходи фізичних осіб та єдиного податку. Так, тільки надходження з податку на доходи фізичних осіб склали 139,4 млн. грн., що на 1,3 млн. грн. більше ніж у відповідному періоді минулого року, та є дієвим підтвердженням легалізації заробітної плати. Спрощенці сплатили єдиного податку – 27,3 млн. грн., що на 1,9 млн.грн. більше проти аналогічного періоду минулого року.

На позитивну динаміку у надходженнях до місцевих бюджетів в Головному управлінні Міндоходів у Херсонській області, за словами начальника відомства Галини Трибунської, впливає підвищення якості податкового сервісу для платників податків та покращення податкового супроводу діяльності суб'єктів господарювання.

Прес – служба Головного управління
Міндоходів у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон