На Херсонщині сотні новачків пішли в бізнес

Після певного спаду на Херсонщині пожвавлюється ділова активність. Підтверджує це зростання кількості новачків у бізнесі.

Лише від початку нинішнього року власну справу тут започаткували 1977 підприємців, до того ж 816 із них — в обласному центрі. Показово, що серед районів області за цим показником пальма першості — в курортного Генічеська. Тут у 2019-му зареєстрували 118 підприємців, що навіть більше, ніж у такому великому місті, як Каховка (106).

У прес-службі Головного управління ДФС у Херсонській області, АР Крим та Севастополі зазначають: станом на травень у регіоні працюють 44,3 тисячі фізичних осіб, які відкрили власну справу.

Хтось із них досягає успіху, хтось ризикує і «прогорає», закриваючи бізнес. Це природній процес, але в підсумку кількість зареєстрованих підприємців у Таврії зросла порівняно з аналогічним періодом минулого року на 275 осіб.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон