Місцевий бюджет Херсонщини наближається до мільярда гривень

Місцеві скарбниці Херсонської області вже восьмий місяць поспіль наповнюються з «плюсом». Зокрема, з початку року до місцевих бюджетів надійшло 922,6 мільйонів гривень платежів. Це на 61,1 млн. грн. більше порівняно з минулорічним періодом. Додатково територіальні громади у цього року отримали 66,2 млн. гривень, повідомляють в Головному управлінні Міндоходів у Херсонській області.

Суттєвого зростання досягнуто з податку на доходи фізичних осіб, плати за землю та єдиного податку. Зокрема, надходження з податку на доходи фізичних осіб склали 626 млн. грн. (додаткові надходження зі сплати цього податку становлять 31,7 млн. грн.), плати за землю –148,3 млн. грн., (додаткові надходження – 1,1 млн.грн.), єдиного податку – близько 85,4 млн. грн. (додаткові надходження становлять 25,3 млн. грн.).

Позитивну динаміку у надходженнях до місцевих бюджетів в Головуправлінні Міндоходів, насамперед, пов'язують із підвищенням якості податкового сервісу для платників податків та покращенням податкового та митного супроводу діяльності суб'єктів господарювання.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон