Херсонці, готуйтеся: стало відомо чого чекати від долара у найближчий час

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман переконаний, що нам слід чекати суттєвого покращення і стабілізації курсу долара, адже для цього є всі підстави.

Правда конкретики від нього ніхто не дочекався, а от райдужні перспективи він озвучив.

Ось про що мріє пан Прем'єр – у 2019 Україна зможе досягти «абсолютної стабільності національної валюти»: «У 2019, якщо продовжувати працювати, залучаючи інвестиції, розвиваючи промисловість і інші сектори економіки, ми зможемо досягти абсолютної стабільності національної валюти.

Не буде різкого зростання цін, як ми бачили у попередні роки. Тобто ми домоглися макроекономічної стабілізації, а далі ми плануємо економічне зростання».

Як багато умов і як багато «ЯКЩО». А хто все це буде робити? Хто той «ЯКЩО»? Хто той, хто «СТАБІЛЬНІСТЬ» у кого вона настала? У «них»? Дай «їм» Боже!

А «нам» слід пам'ятати, що «ми» живемо у борг, який «вони» знову нарощують. «Ми» знаємо, що винні понад 90% ВВП, і що тільки цього року «ми» повинні повернути «їх» борги у розмірі – 417 мільярдів гривень (а це четверта частина того, що Україна планує заробити у цьому році).

Т.т. кожен третій місяць, кожної пори року «ми» живемо і працюємо «безкоштовно». А звідки ж ще брати гроші? Знову позичати? Цього року боргів «їх» стане більше, «вони» домовилися про ще на понад $3 млрд.

От звідки у Гройсман така упевненість, що: «...країна впорається з таким навантаженням, як впоралася в виплатами по державному боргу в 2018 році».

А може атаку упевненість Володимиру Борисовичу дає інше? Можливо він точно вже знає, що борги повертати вже не йому, а його «наступникам»?

Сергій ОСОЛОДКІН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон