Херсонці сплатили 40 мільйонів гривень задекларованого ПДФО

За сім місяців кампанії декларування доходів від мешканців Херсонщини бюджет отримав 40,1 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 4,8 млн. грн. військового збору.

Загалом за результатами цьогорічної кампанії декларування херсонці задекларували й узгодили до сплати 45,4 млн. грн. ПДФО та 5,2 млн. грн. військового збору.

У порівнянні з підсумками минулорічного декларування доходів громадян, у цьому році до казни додатково надійшло 8 млн. грн. ПДФО.

Наразі громадяни вже сплатили 88 відс. усіх зобов'язань за поданими деклараціями про майновий стан і доходи по області.

Більшу частину податкових зобов'язань, а саме 7,7 млн. грн. ПДФО та 1,1 млн. грн. військового збору, задекларували платники Херсона.

Варто зазначити: самостійно визначені податкові зобов'язання за поданими у 2018 році деклараціями необхідно було сплатити до 1 серпня. У разі неподання декларації та несплати у встановлений термін податкових зобов'язань, фіскали зобов'язані провести перевірки та донарахувати податки з застосуванням штрафних санкцій у розмірі 25 відсотків від не задекларованої суми доходу.

Робота по залученню до декларування доходів та сплати податкових платежів осіб, які з будь-яких причин не змогли це зробити, триває.

Прес-служба Головного управління
ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон