Херсонська митниця встановила власний рекорд

За підсумками свої роботи у першому півріччі 2013 року Херсонська митниця Міндоходів встановила власний рекорд по наповненню Держбюджету за останні 10 років.

Так, за звітний період, до державної казни митниками було перераховано податків та зборів у розмірі 633,7 млн.грн., що є найбільшою сумую серед аналогічних показників останніх 10 років по Херсонській митниці.

Про це, сьогодні, під час прес-конференції, повідомив начальник Херсонської митниці Міндоходів Віталій Булюк.

Досягти таких результатів вдалось завдяки «професіоналізму, відкритості та підтримці бізнесу», констатує начальник митниці.

«Практична робота митників Херсонщини у першому півріччі нинішнього року виявила не один доказ істинно фахового, державницького і головне - небайдужого ставлення до долі країни в цілому, соціально-економічного потенціалу Херсонщини і кожної людини зокрема», - наголосив Віталій Вікторович.

Очікуваний показник надходжень до загального фонду, що був встановлений в розмірі 567,0 млн. грн., виконано на 100,1 % - перераховано 567,5 млн. грн.

Надходження до загального фонду за І півріччя 2013 року перевищили показник за 6 місяців 2012 року на 85 млн.грн., або на 18%. А рівень середньоденних надходжень складає 5,3 млн. грн.

Велику роль у досягненні таких показників, за словами Віталія Вікторовича, відіграла поява нових, та успішне функціонування існуючих в області підприємств.

Зокрема, дуже добре в цьому відношенні спрацювало нове підприємство, яке відкрилось на Херсонщині цього року - «Дунапак-Таврия», яке щомісяця з моменту його відкриття, завозячи в область товари для виготовлення своєї продукції, вносить в казну приблизно 6-7 млн. грн.

Серйозно в цьому напрямку працює і Агрохолдинг « Авангард», який додає в казну щомісяця біля 15-20 млн. грн.

Також, за словами Віталія Булюка, приблизно 30-40 млн. грн. щомісячно отримують херсонські митники від роботи Херсонської нефтебази, яка працює в області вже більше двох років.

До компаній, які також роблять суттєві митні платежі в області Віталій Булюк відніс «Чумак» (3-4 млн. грн. щомісячно), групу компаній по виробництву дверей (7-8 млн. грн.), компанію «Імперіал», яка займається поставками рибної продукції на території України та ряд інших підприємств.

У майбутнє Віталій Вікторович дивиться з оптимізмом та сподівається, що друге півріччя для Херсонської митниці Міндоходів буде не менш вдалим, адже для цього фахівцями вживаються всі необхідні заходи по наповненню Держбюджету України.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон