Громади Херсонщини отримали 4,5 мільйона гривень від ліцензування продажу підакцизних товарів

За три місяці 2018 року за ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробамита виробництво алкогольних напоїв підприємці Херсонщини області сплатили до місцевих бюджетів понад 4,5 млн. гривень.

Майже вся сума або 99 відс. від загальних надходжень надійшла від ліцензування роздрібної торгівлі підакцизними товарами.

Загалом на Херсонщині працює 2213 суб'єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Ліцензії отримали 6063 заклади роздрібної торгівлі нашої області. З них 3331 торгівельний заклад здійснює реалізацію алкогольних напоїв, ще 2732 суб'єкта господарювання реалізують тютюнові вироби.

Перед початком проведення курортного сезону – 2018 на Херсонщині спеціалісти управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Херсонській області нагадують: торгівельні заклади нашої області мають право реалізовувати алкогольні напої і тютюнові вироби лише за наявності ліцензій.

Прес-служба Головного управління
ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон