Херсонське підприємство «сховало» не заробітну плату, а податки

За 5 місяців цього року ревізори Міндоходів здійснили 32 перевірки херсонських підприємств з питання повноти обчислення та своєчасності внесення до бюджету сум податку на доходи фізичних осіб. Порушення встановили у кожного із перевірених підприємств, повідомляє прес-служба Головного управління Міндоходів у Херсонській області.

Так під час проведення перевірки одного з ТОВ «А» ревізори встановили неперерахування податку на доходи фізичних осіб під час виплати доходу громадянам на суму понад 165 тисяч гривень. За допущене порушення до підприємства застосували штраф у розмірі 25% суми податку, що підлягає сплаті — понад 41 тисячу гривень, та нарахували 2 тисячі гривень пені.

Загалом з початку року за результатами проведених планових документальних перевірок донарахували 172 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб, із них 101 тисяча вже надійшла до бюджету.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон