Фіскали Херсонщини поряд із великими платниками

Днями начальник Головного управління ДФС у Херсонській області Ігор Клим, у складі делегації від Херсонської обласної державної адміністрації, відвідав провідні бюджетоформуючі підприємства м. Нова Каховка, Каховського та Бериславського районів.

У форматі заходу представники органів влади ознайомилися з новітніми розробками промислового обладнання, твердопаливних котлів, машин і технологій на ТОВ «ПетроНік», ПАТ «Каховський експериментальний завод» та ПАТ «Бериславський машинобудівний завод». Цікавою стала інформація про впровадження сучасних екологічно орієнтованих та енергозберігаючих технологій у сфері будівництва на ТОВ «Олеся».

У розмові з представниками бізнес-середовища Ігор Клим розповів про ключові завдання фіскальної служби області по створенню зручних і комфортних умов платникам податків під час сплати податкових платежів до бюджету.

В цьому напрямку досягнуто чималого прогресу: значно зменшилася кількість податкових платежів та їх ставки, діють електронні системи адміністрування ПДВ й акцизного податку, постійно розширюється спектр он-лайн сервісів, використовується ризикоорієнована система відбору платників податків для проведення документальних перевірок суб'єктів господарювання.

Під час обговорення питань розширення внутрішньообласної виробничої кооперації та нагальних проблем промислового комплексу області Ігор Клим наголосив про готовність фіскального відомства й надалі бути надійним партнером усім платникам податків, які сприяють інвестиційній привабливості нашого регіону, створюють нові робочі місця та сумлінно наповнюють бюджет для успішного розвитку таврійського краю.

Для очільника фіскального відомства області це була влучна нагода відвідати успішно працюючі промислові підприємства нашого регіону та особисто привітати платників податків із професійним святом - Днем машинобудівника.

Прес-служба Головного управління
ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон