Скільки ж херсонських пенсіонерів на ділі отримають підвищення пенсій

Нова панацея від Уряду Гройсмана яка повинна «врятувати» пенсіонерів від «прозябання» у жебрацтві,це так звана «пенсійна реформа», проект якої КМУ розглянув ще у травні, і, після «благословення» МВФ, відправив у ВРУ?

Гройсман сподівається, що вже у вересні Верховна Рада прийме необхідний пакет документів, відповідно до яких «реформа» запрацює.

«Зараз м'яч перебуває на стороні парламенту, і я сподіваюся, що у вересні якомога швидше ця реформа буде прийнята», - сказав Прем'єр наприкінці серпня і додав, що у разі прийняття реформи, більше 5 млн. пенсіонерів з жовтня будуть отримувати підвищену пенсію.

Яким конкретне буде «підвищення» тоді Гройсман не пояснив...

Цими днями (03.09.17.), повернувшись до теми і наполягаючи та нагадуючи депутатам про те, що вони мають терміново прийняти документи, він сказав, що підвищення буде складати від 150 до 2000 грн., а торкнеться воно вже 9 мільйонів українців.

Цікаво, що між першою заявою у якій фігурувала цифра у п'ять мільйонів і другою у дев'ять мільйонів минуло всього 6 днів. Нагадаю, що в Україні всього зараз приблизно 12 мільйонів тих, хто отримує пенсії.

Цікаво: як за 6 днів Уряду та Прем'єру вдалося майже у два рази збільшити кількість тих, хто буде отримувати підвищення, так віднайти для цього у два рази більше грошей?

А може це просто заяви заради заяв? Можливо це чергова реклама акція у якій головне обіцяти, називати величезні цифри, а коли дійде до діла, то саме його й не буде?

У політичній агітації та пропаганді всі засоби «до столу»?

Сергій ОСОЛОДКІН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон