«Таврійський клуб експортерів» підтримали фіскали та митники

Вчора на базі Херсонського державного аграрного університету за ініціативи громадської організації«Агенція регіонального розвитку таврійського об'єднання територіальних громад»проведено обласний Форум експортерів плодоовочевої групи Херсонщини.

У заході приймали участь представники Головного управління ДФС у Херсонській області, Херсонської митниці ДФС, Херсонської обласної державної адміністрації, понад 60 сільгосптоваровиробників області, представники міжнародної технічної допомоги країн Європи, Канади і США та експерти по експорту сільськогосподарської продукції до ЄС.

За програмою заходу учасники обговорили шляхи розвитку та зміцнення можливостей малих та середніх підприємств плодоовочевого сектору Херсонської області для виходу на нові ринки ЄС, об'єднання спільних зусиль для збільшення зовнішньоторговельного обігу та налагодження ринкових зв'язків.

В рамках реалізації міжнародного проекту за сприяння Європейського союзу підписаний чотирьохсторонній Меморандум про співпрацю та взаємодію.

Від Херсонської обласної державної адміністрації його підписав - заступник голови Євген Рищук, від Головного управління ДФС у Херсонській області - заступник начальника Микола Квасневський, від Херсонської митниці ДФС - в.о.начальника Михайло Закалінський, від «Таврійського клубу експортерів» - виконавчий директор Павло Ярмій.

Представники Головного управління ДФС у Херсонській області та Херсонської митниці ДФС засвідчили аграріям області свою готовність до спільної роботи по організації тренінгів, семінарів, навчальних програм з питань податкового та митного законодавства, спрямованих на вдосконалення ведення бізнесу виробників плодоовочевої продукції в регіоні, підвищення податкової культури у сплаті податків та зборів для наповнення місцевих бюджетів Херсонщини.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон