Сьогодні – останній день подання звіту про використання РРО

Середа, 15 травня 2013 року, - останній день подання звіту про використання реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій (форма №ЗВР-1) за квітень 2013 року.

Цей звіт можуть не подавати суб'єкти господарювання, які подають до органів Міністерства доходів і зборів по дротових або бездротових каналах зв'язку електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків.

Нещодавно наказом Міністерства доходів і зборів України від 26.04.2013 р. №82 затверджено в новій редакції Державний реєстр розрахункових операцій. Він містить інформацію про кожну модель РРО: назву, версію внутрішнього програмного забезпечення, найменування заявника та виробника, термін первинної реєстрації в органах Міндоходів України, дату та номер рішення про включення до Державного реєстру, а також сферу застосування відповідного РРО.

Нагадуємо, що з 1 січня 2013 року суб'єктам господарювання необхідно подавати до органів Міністерства доходів і зборів електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків РРО.

Із 1 липня 2013 року за неподання електронної касової звітності настає відповідальність згідно з чинним законодавством.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон