82 відсотка нових власників „електронних ключів” на Херсонщині – підприємці

Протягом квітня 2013 року, відвідувачами херсонських відділень Акредитованого центру сертифікації ключів стали 1192 фізичні та юридичні особи.Найбільшим попитом сервіс користується у фізичних осіб (976 клієнтів, що становить 82 %).

Як повідомляють в Головному управлінні Міндоходів у Херсонській області, ключ електронного цифрового підпису, виданий Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міністерства доходів і зборів, дає можливість звітувати в режимі он-лайн не лише до органів Міндоходів, а й до органів державної статистики України та Пенсійного фонду України, використовуючи безкоштовний он-лайн сервіс «iFinZvit». Більш детальну інформацію про безкоштовний он-лайн сервіс «iFinZvit» можна переглянути за електронною адресою http://acskidd.gov.ua/program_obespech.

Крім того, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 28.10.2004 №1452, працівники органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій державної форми власності особисто генерують ключі електронного цифрового підпису безпосередньо в установі або в акредитованому центрі сертифікації ключів. Генерація ключів таких працівників за довіреністю не дозволяється.

Адреси відокремлених пунктів реєстрації користувачів АЦСК ІДД ДПС у Херсонській області:
73000, м. Херсон, вул. І.Кулика, буд. 143а, приміщення ЦОПП;
74900, м. Нова Каховка, вул. Горького, 11а.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон