Уряд перед херсонцями боргів немає

В українському Уряді відзвітували – у домогосподарствах, які отримують з державного бюджету субсидії за комунальні послуги,заборгованості за отримані послуги немає. Так само як немає її і з боку держави – субсидії надходять вчасно.

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив: «Ті люди, які отримують субсидії, у них проблем з оплатою за комунальні послуги немає. Вони приблизно платять не більше 10% свого загального місячного доходу ... заборгованості за житлово-комунальні послуги у субсідіантов на сьогоднішній день немає».

Родини мешканців Херсона та області входять до загального складу тих п'яти з половиною мільйонів сімей, які сьогодні отримують субсидії, і всі вони живуть без боргів.

В Уряді прогнозують, що восени кількість сімей, які звернуться за субсидіями зросте до 8 – 9 мільйонів, а це приблизно 25 – 30 мільйонів громадян.

Нагадаємо, раніше Кабмін скасував «соціальний тариф» і підвищив ціну на газ для населення до 6 879 гривень за 1 тис. м3.

Загальний рівень заборгованості населення перед підприємствами теплокомуненерго постійно зростає, і за різним підрахунками складає від 40 до 70 млн. грн.

Сергій ОСОЛОДКІН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон