Херсонцям знову про тарифи

Херсонці, ви жалієтеся, що з кожним днем жити все складніше? Даремно, все, що було раніше це «квіточки»...

У передостанній день червня Національна комісія регулювання ринку енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) «турбуючись» про рівень життя пересічних громадян, прийняла рішення, яким збільшила тариф на електроенергію для непобутових споживачів приблизно на 9%.

Для споживачів І класу напруги тариф відтепер складає 143 коп. 1кВт-год, ІІ-го 182 коп 1 кВт-год.

При цьому Глава НКРЕКП Дмитро Вовк «заспокоїв»: «Новий тариф як і раніше нижче середніх цін на електроенергію в Європейському Союзі».

Далася їм та Європа! Все рівняють з нею! А чому б не порівняти рівні заробітних плат і пенсій тих, хто живе там і того хто жевріє тут? Як вони співвідносяться один з одним?

Фактично це підвищення ціни не торкнеться пересічних громадян, - заспокоюють у Комісії. Невже? А що промислові споживачі, скажімо елементарний продуктовий магазин чи лавка, будуть підвищену ціну на електрику платити з свого карману? Ні. Вже сьогодні вони підвищать ціни з урахуванням витрат і перекладуть їх на кінцевого споживача – громадян.

Зверніть увагу, це ті ціни, які не підлягають компенсації, їх ніхто з бюджету «підтримувати» не буде. «Покращення» йде семимильними кроками.

Здається мені, нас воно вже обігнало і зникло десь далеко за обрієм, а ми все ніяк не можемо за ним встигнути. Добре нашим «володарям», вони на зручних швидкісних машинах, а ми все пішки та й пішки...

Сергій ОСОЛОДКІН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон