Майже кожен третій виявлений податківцями Херсонщини злочин – тяжкий

За перший квартал 2013 року податкові міліціонери ДПС у Херсонській області внесли до ЄРДР України 80 матеріалів. Із них 35 відсотків – тяжкі злочини.За ухилення від сплати податків зареєстровано 44 кримінальних правопорушень, повідомляють в ДПС у Херсонській області.

Практика викриття злочинів у сфері оподаткування вкотре свідчить, що окремі бізнесмени намагаються замаскувати під так званою податковою оптимізацією свідомий умисел не сплачувати податки, - запевняють у податковій міліції Херсонщини.

Під час розслідування кримінальних справ податкові міліціонери задокументували, що порушники законодавства заподіяли державі 80 млн. грн. збитків. Для їх погашення слідчими органами ДПС у Херсонській області накладено арешт на майно на загальну суму 5,5 млн. гривень та вже відшкодовано понад 1 мільйон гривень.

Кожен бізнесмен, який зважується на свідоме приховування доходів від оподаткування має пам'ятати: за такі дії чинним законодавством передбачена фінансова, адміністративна та кримінальна відповідальність.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон