Елітна нерухомість херсонців додасть бюджету понад 800 тисяч гривень

На Херсонщині власники елітних будинків та квартир перерахують до місцевих бюджетів 848 тис.грн. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Місцеві бюджети вже отримали 215,9 цього податку.

Власникам 928 житлових об'єктів, яких налічується в області 585 громадян , до 1 липня 2015 року надіслано або вручено особисто понад 700 повідомлень-рішень про сплату податку не нерухомість.

Протягом 60 календарних днів з дня отримання повідомлення - рішення від органу ДФС власники нерухомості зобов'язані перерахувати суму податку на вказані у повідомленні реквізити.

Сплачувати податок на нерухоме майно у 2015 році зобов'язані фізичні особи, які володіють квартирою/ квартирами загальною площею понад 120 і будинком/будинками, загальна площа якого перевищує 250 квадратних метрів, різними видами нерухомості загальна площа, яких сумарно перевищує 370 квадратних метрів, а також фізичні особи, які використовують житлову нерухомість з метою одержання доходів.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон