Квитки на міжміський автобус тепер можна купити онлайн

Оплатити поїздку можна за допомогою банківської карти або WebMoney.

На українському сервісі "Яндекс.Расписания" з'явилася можливість купити квиток на міжміський або приміський автобус, пише ТСН.

Тепер користувачі можуть заздалегідь придбати квиток, наприклад, на 20 березня зі Львова в Ужгород, щоб не стояти в черзі і не залишитися без місця. Як повідомляється, зараз пропонуються квитки на автобуси шістнадцяти автовокзалів України: Вінниця-1 (Центральний автовокзал), Вінниця-2 (а/з "Західна"), Вінниця-3 (а/з "Східна"), Донецьк Південний, Донецьк Західний, Львів (Центральний автовокзал), Львів-8 (залізничний вокзал), Мукачево, Николаев-1 (Міжміський автовокзал), Миколаїв-2 (Приміський автовокзал), Одеса - а/з "Привоз", Одеса - Центральний автовокзал (рейси Автолюкса), Ужгород-1, Ужгород-2, Хуст, Чернівці-1 (Центральний автовокзал).

Оплатити поїздку можна за допомогою банківської карти або WebMoney. Після цього потрібно роздрукувати електронний квиток і без черги обміняти його в касі на звичайний.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон