Херсонцям пропонують легальну роботу в Ізраїлі

Практично щодня невпинно зростає кількість осіб, котрі вирішують спробувати свої сили за кордоном.

Як правило, громадяни не мають достатніх навичок пошуку роботи в чужій країні, не вміють правильно оформляти документи, не знають мови і навіть простих побутових реалій тої чи іншої країни.

При цьому, в підсумку українці розчаровуютьсяв міжнародному працевлуштуванні, зазнають різноманітних труднощив та невдач.

На противагу "сліпому" працевлаштуванню, без будь-якої підготовки, Державна служба зайнятості пропонує офіційне працевлаштування в країні, що має насправді досить закритий ринок праці - Ізраїль.

Українцям надана можливість тимчасового працевлаштування кваліфікованих працівників в рамках міждержавної двосторонньої Угоди, укладеної між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль від 07 червня 2016 року (ратифікована та набула чинності 16 листопада 2016 року).

В рамках реалізації Угоди логістику здійснює громадська організація - "Велика ідея".

Відповідно до Угоди визначено 4 сфери для працевлаштування:

1) опалубник (будівельні роботи - промислове будівництво, обробка деревини);
2) арматурник (робота з металом);
3) лицювальник-плиточник (покриття стін та підлоги керамічною плиткою);
4) штукатур (штукатурні роботи).

Якщо Вас зацікавила унікальна можливість офіційного працевлаштування в Ізраїлі, звертайтесь за допомогою до Херсонського міського центру зайнятості.

Спеціалісти Служби ознайомлять Вас з основними вимогами до кандидатів на працевлаштування, документами, що подаються заявником для реєстрації на працевлаштування та іншими вимогами.

Будь-які інші особи, які позиціонують себе як офіційних партнерів державної служби зайнятості в рамках Угоди, є самозванцями та не співпрацюють із Державною службою зайнятості.

З інформацією щодо умов працевлаштування українських працівників в будівельну галузь в Ізраїлі усі зацікавлені особи можуть ознайомитися на сайті некомерційної організації www.israeljobofficial.org.ua, та на офіційних сторінках організації в соціальних мережах Facebook та Instagram, а також на сайті державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua.

Херсонський міський центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон