Херсонські правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у скоєнні більш ніж 10 крадіжок

Під час оперативних відпрацювань на території Комсомольського району правоохоронці помітили чоловіка, який ішов по вулиці та постійно озирався. Чоловік побачив міліціонерів та почав втікати в іншу сторону.

Коли міліціонери його наздогнали, то чоловік не зміг чітко відповісти чому він намагався втекти.

Правоохоронці доставили в райвідділ для встановлення його особистості. Під час перевірки виявили у нього 2 ноутбука, про походження яких опитуваний розказував дуже плутано.

В той час, коли міліціонери спілкувались із затриманим, до чергової частини Комсомольського райвідділу надійшло повідомлення: в одному із офісів зникли 2 ноутбука.

Виявилось, що маркування на ноутбуках, що були у чоловіка, затриманого вранці, співпадає із прикметами краденої техніки.

Нині зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіка перевіряють щодо причетності до інших крадіжок в місті. Відкрите кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України "Крадіжка", - зазначає начальник ХМУ УМВС Роман Панасюк.

СЗГ УМВС

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон