Каховські рятувальники загасили пожежу за 15 хвилин

Новорічна ніч виявилася досить холодною і кожен зігрівався як міг. А каховські безхатченки не придумали нічого кращого як розпалити гілки на стихійному сміттєзвалищі, що місцеві мешканці влаштували на Семенівському шосе.

Та вони не врахували, що під гіллям знаходилося близько 20 автомобільних скатів, що від високої температури зайнялися. Коли відкриту територію площею 25 кв.м заполонив густий чорний дим, підпалювачі напевне розгубилися і кинулися врозтіч, так і не зрозумівши, що сталося.

А жителі вулиці, побачивши димову завісу, о 10:19 викликали рятувальників. Прибувши на місце надзвичайної події, співробітники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини також не відразу визначилися, що ж горить. Дим піднімався над будівлями і можна були припустити, що зайнявся будинок. На щастя, ця версія не підтвердилася. За 15-20 хвилин загоряння було остаточно ліквідовано.

Рятувальники області звертаються до громадян бути уважними і пильнувати за тим, що відбувається навколо. Адже часом люди, які не мають житла і їм втрачати нічого, можуть наражати на небезпеку житло і майно свідомих громадян.

Головне управління ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон