Херсонські рятувальники загасили пожежу і врятували чоловіка

Сьогодні,18 листопада, близько 12:00 на пульт служби «101» м. Херсона надійшов дзвінок від мешканки будинку на вул. Шовкуненка, яка повідомила, що з сусідньої 2-кімнатної квартири на 5-му поверсі йде дим.

На місце події негайно направились бойові розрахунки 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На щастя, вхідні двері до квартири виявились не зачиненими на ключ, і рятувальники без перешкод потрапили в помешкання.

У кімнаті, в якій спостерігались клуби диму та язики полум'я, на дивані спав чоловік. Вогнеборці хутко винесли його назовні, і о 12:23 повністю ліквідували займання.

Рятувальники викликали «Швидку допомогу». Після огляду лікарів 50-річний постраждалий від госпіталізації відмовився. На місці події працювало 3 пожежно-рятувальних відділення. Площа пожежі склала 2 кв. м.

З'ясувалось, що чоловік житло орендував. Причина пожежі – необережність під час куріння. Лише пильність сусідки і оперативні дії пожежних врятували чоловіка від можливих трагічних наслідків.

З початку року в області сталось 1599 пожеж, зокрема через необережність під час куріння – 608.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон