У Херсоні ліквідовано загоряння на непрацюючих ставках очисних споруд

6 листопада о 9:35 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС почали надходити дзвінки від жителів селища Геологів у Херсоні про те, що в їх помешкання проникає дим.

Дим йшов з боку ставків очисних споруд міського комунального підприємства «Виробниче управління водоканалізаційного господарства».

Відразу на місце надзвичайної події виїхав караул 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини Комсомольського району і приступив до гасіння задимленої площі. На допомогу прибули і сили водоканалізаційного господарства.

Загалом на ліквідації загоряння було задіяно від ГУДСНС області - 2 одиниці спецтехніки та 7 чоловік особового складу, від комунального господарства - екскаватор, цистерна, автобус для перевезення людей і 8 робітників з лопатами.

Враховуючи те, що ставки очисних споруд знаходяться без води і дно з залишками сухої рослинності висохло «в попіл», доводилося проливати задимлення, що «пихкали» з-під землі.

Загальними зусиллями о 16:30 загорання було ліквідовано. Але для контролю за ситуацією рятувальники організували на непрацюючих ставках чергування.

Головне управління ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон