У Херсоні ледве не втонула людина

Молодий чоловік, будучи під дією алкоголю у суботу, 12 липня вирішив освіжитись у річці, та ось не розрахував власні сили...

Життя дається людині всього один раз, але чомусь ми забуваємо, що воно є дуже цінним подарунком та не задумуючись випробуємо долю. Таке легковажне ставлення до власного життя часто призводить до трагічних випадків, які іноді закінчуються смертю. Тому аби уникнути сумного кінця перед тим, як зробити якийсь вчинок треба добре задуматись, які потім можуть бути наслідки...

Не подумав про наслідки і громадянин 1979 року народження, який мало не поплатився власним життям за свою необачність. У суботу, 12 липня, близько 19.00 на пляжі «Гідропарк» у місті Херсоні будучи в нетверезому стані він вирішив покупатись, але раптом почав тонути.

Добре, що поряд були рятувальники відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНС України в Херсонській області, які саме чергували на рятувальному посту і оперативно зреагували. Завдяки їхнім старанням чоловік був витягнутий з води та доставлений на берег. До приїзду лікарів рятувальники провели реанімаційні заходи.

На даний час постраждалий знаходиться в реанімаційному відділенні поліклініки імені Тропіних, але його стан вкрай тяжкий.

Тож перед тим, як робити якийсь вчинок згадайте приказку «Береженого Бог береже». І добренько подумайте, чи варто робити те, що задумали!

За матеріалами
УДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон