На Херсонщині знайшли контрабандні бронежилети

Було вилучено у тимчасовій зоні митного контролю «Ставки» Каланчацького району на Херсонщині

Херсонські митники разом з прикордонниками знову затримали автомобіль з кур'єрськими відправленнями, який прямував з території АР Крим на материкову частину України.

Під час огляду вантажного відділення автомобіля посадові особи відділу боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Херсонської митниці Міндоходів викрили та вилучили 6 мішків військової форми: понад 150 комплектів; 21 бронежилет; 50 штук міліцейських сорочок. За документами поштові «відправлення» були адресовані приватним особам з Донецька, Харкова, Луганська та Сум.

Несподіваним доповненням до військового спорядження стали 100 блоків американських цигарок "Miles" без марок акцизного збору, які було ввезено на материкову територію України без митного оформлення та сплати відповідних митних платежів.

За порушення митних правил, визначених статтею 484 Митного кодексу України, на представника перевізника складено протокол – підакцизні товари вилучено.

Довідково: Стаття 484. Зберігання, перевезення чи придбання товарів, транспортних засобів комерційного призначення, ввезених на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю
1. Зберігання, перевезення, придбання чи використання товарів, транспортних засобів комерційного призначення, ввезених на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю, - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості цих товарів, транспортних засобів або їх конфіскацію.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон