На Херсонщині з СІЗО втік в’язень

31 жовтня 2013 року о 22 годині 10 хвилин після повернення з Новокаховського міського районного суду з кімнати для догляду осіб які прибули до слідчого ізолятора, скоїв втечу через попереджувальні віконні грати з подальшим подоланням контрольно - слідової смуги та маскувальної огорожі підслідний Чумак Іван Володимирович, 07.05.1996 року народження, уродженець м. Каховка, Херсонська область.

На оклик чатового «Стій, стрелять буду!» підслідний не відреагував, повідомляє прес-служба управління ДПтСУ в Херсонській області.

Іван Чумак раніше не судимий. Заарештований 27.02.2013 року Новокаховським міським судом Херсонської області за скоєння кримінального правопорушення за ст. 115ч.2 п.6 КК України (вбивство з корисних мотивів). По другому кримінальному провадженню обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 185ч.3 КК України. Рахується за Каховським районним судом.

Прибув до СІЗО з Новокаховського МВ УМВС України в Херсонській області 05.03.2013 року. На профілактичному обліку як схильний до втечі вищевказаний підслідний не перебував. Не озброєний.

Прикмети:
Одягнений: сині джинсові брюки, светр чорний, білі кросівки.
Тілобудова: зріст невисокий (165-170 см), плечі горизонтальні, худорлявої статури; обличчя кругле; чоло високе; брови дугоподібні, довгі; очі карі; ніс прямий; рот середній; вуха круглі; волосся пряме, коротке, русяве.
Татуювання: на лівому плечі у вигляді абстракції.

На даний час по даному факту проводяться заходи по встановленню та затриманню втікача.

Шановні громадяни! Якщо вам відоме місцезнаходження розшукуваного або ви бачили схожого по прикметах чоловіка, велике прохання повідомити за адресою: м. Херсон, вул. Перекопська, 10-А, Херсонській слідчий ізолятор УДПтСУ в Херсонській області або за телефонами: 0552-22-33-38(чергова частина ХСІ), 0507020950 (начальник ХСІ), 0954250285 (заступник начальника ХСІ).

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон