У Херсоні на верфі спалахнув суховантаж

У Херсоні на стапелях судозаводу імені Комінтерну зайнявся суховантаж «Володимир Шарко».

Просто на стапелях міського судозаводу імені Комінтерну зайнявся суховантаж «Володимир Шарко», який став сюди на ремонт.

Викликані вогнеборці визначили, що епіцентр займання — у одній з кают, там під час ремонтних робіт іскра потрапила на обшивку, і та спалахнула внаслідок порушення правил пожежної безпеки. Утім, менш як за півтори години судно повністю загасили, повідомляють у Головному управлінні ДСНС Херсонщини.

Схожі надзвичайні події на чотирьох верфях обласного центру — геть не дивина. Замовлень на будівництво нових суден вони нині практично не мають, тому виживають виключно за рахунок ремонту старих. От під час зварювальних робіт і спалахує всілякий мотлох або ж використання потужних електроприладів спричиняє закорочення аварійної мережі. Зазвичай подібні НП обходяться без людських жертв і постраждалих, як було й у випадку з «Володимиром Шарком».

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон