У ліжку з ворогом: у Херсоні співмешканець забив до смерті пасію

Чергове жорстоке вбивство жінки в Херсоні. До поліції звернулася лікар «швидкої». Прибувши на виклик за адресою в Дніпровському районі,замість хворої, яка потребувала допомоги, вона побачила на ліжку вже мертву жінку.

Тіло було рясно вкрите синцями і саднами. Як згодом встановили судмедексперти, у 44-річної загиблої зламана щелепа, черепно-мозкова травма, переламані всі ребра. Нещасна померла від травматичного шоку.

48-річний співмешканець жінки був вдома. Поліції він спокійно заявив – віддухопелив кохану, бо було, за що. Мовляв, напередодні жінка скориставшись тим, що він спить нетверезий, пішла ночувати до іншого. При чому на ранок сама ж у цьому зізналася...

Розлючений рогоносець зрадницю вирішив покарати: бив руками і ногами, по чому попало. А потім поклав жінку на ліжко, де вона й пролежала два дні. Побита постійно стогнала від болю, але допомоги їй так ніхто і не надав. «Швидку» нелюд викликав вже коли співмешканка перестала дихати...

Чи мав місце, власне, факт зради, поліція, звісно, з'ясує. Але навіть якщо історія, розказана співмешканцем убитої, виявиться правдою, відповідальності чоловікові не уникнути. Ніхто не давав права забирати чуже життя. Душогубові вже повідомили про підозру. Зараз той у слідчому ізоляторі. За те, що забив до смерті жінку, йому світить від 7 до 10 років позбавлення волі.

Марина САВЧЕНКО
"Новий день"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон