Мексиканські пристрасті на Херсонщині

Перспектива холостяцького життя спричинила бурхливу реакцію в мешканця одного з сіл на Бериславщині.

Після того, як дружина поставила перед фактом, що завтра ж подає на розлучення, чоловік влаштував гучний скандал. Чергових розборок з погрозами жінка терпіти не стала й викликала поліцію. Благовірний заявниці отримав протокол за домашнє насильство. Сама жінка, забравши дітей, поїхала ночувати до родичів.

Чоловіка ж накрила чергова хвиля люті. Не довго думаючи, глава сімейства взяв у гаражі каністру з бензином, і, обливши будинок, в якому з коханою щастя не скалося, чиркнув сірником... Благо, що пізно ввечері сусіди ще не спали.

Помітивши, що з хати поряд валить дим, люди звернулися на 101. На місце хутко прибули пожежні і фактично врятували вбудинок. Постраждала лише одна кімната. За даними ГУ ДСНС в Херсонській області, вигоріло 20 квадратних метрів.

До речі, в будинку, який кандидат на розлучення так прагнув на попіл перетворити, досить непоганий за сільськими мірками ремонт – нові двері, пластикові вікна і т. д. За документами хата належить тещі підпалювача, яка з подружжям не жила, але, виходить, чоловік прагнув дошкулити і їй.

Жага помсти обійдеться йому дорого. Поліція відкрила кримінальне провадження. За підпал будинку й навмисне псування майна чоловікові світить судимість. Ну а розлучення? Певно, теж не за горами. Втім, українські жінки терплячі, пробачають і не таке...

Марина САВЧЕНКО
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон