Ніж підстеріг у ліжку селянина на Херсонщині

Просто таки неймовірна історія сталася з мешканцем села Кучерське, що у Великоолександрівському районі Херсонщини.

Бідолаху привезли до районної лікарні із ножовим пораненням у живіт. Причому 30-річний чоловік навідріз відмовився зізнатися лікарям, за яких обставин отримав рану. Таке буває, якщо треба «прикрити» члена родини, але з лікарні однаково повідомили поліцію про цей випадок.

Оперативники поговорили з селянином, і той пояснив, що не хотів обговорювати цю історію із сторонніми, бо просто соромився.

Каже, прийшов додому після роботи на городі. І так сильно хотів відпочити, що з розбігу кинувся на ліжко. А там якраз лежав кухонний ніж, що його залишив сам же поранений.

«Сповідь» пацієнта здалася поліцейським настільки химерною, що вони вирішили її перевірити. Але в Кучерському мати чоловіка, з якою він мешкав під одним дахом, повністю підтвердила покази сина. Та й сусіди не бачили, щоб він пиячив чи з кимось бився. Тож висновок правоохоронці зробили простий: маємо справу з нещасним випадком. І підстави для початку кримінального провадження відсутні.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон