Зачарований будинок в центрі Херсона

В Херсоні на вулиці Молодіжній вп'яте горить один і той самий будинок.

24 вересня о 14:33 на пульт зв'язку державної пожежно-рятувальної частини №20 Суворовського району м.Херсона надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Молодіжній.

Як повідомляють в Управлінні ДСНС України у Херсонській області, вже втретє за останні 9 днів вересня жителька будинку №47 викликає професіоналів на гасіння пожежі. Двічі протягом вказаного терміну сусіди гасили пожежу власними силами. Побоювання жінки, яка проживає у будинку на двох господарів з 1946 року, зрозумілі – її оселя має спільний дах і перестінок з житлом погорільця.

Два відділення рятувальної служби за лічені хвилини прибули на місце події і так само швидко ліквідували її. Місце та обстановка вже до болю знайомі. Кожна із трьох кімнат фігурує у протоколах огляду місця надзвичайної події як місце виникнення пожежі.

Що стає причинами таких частих загорянь, ніхто – ні власник житла, ні його сусіди - однозначно сказати не може. А тому розбиратися у цьому будуть слідчі органи.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон