Відпочинок до втрати пульсу на Херсонщині

На Херсонщині що приїжджі, що місцеві жителі відпочивають буквально до втрати пульсу.

У Гідропарку обласного центру 34-річний городянин так активно приймав водні процедури, що у нього не витримало серце – чоловік захлинувся, і пішов на дно. Дістали його вже мертвим.

У курортному селищі Лазурне Скадовського району родина з Кривого Рогу в останній день відпустки посилено «добирала» засмаги у спекотний день на пляжі. Від тривалого перебування на сонці трирічна донечка відпочивальників зомліла, і медики бригади «швидкої допомоги» діагностували у неї тепловий удар.

Рекомендували продовжити лікування у стаціонарі, та родина відмовилася, і повезла дитину додому. Як здоров'я дівчинки тепер витримає такий довгий шлях, і чи не погіршиться її стан у дорозі – всі ці питання тепер залишаються на совісті батьків.

А в курортному селищі Залізний Порт Голопристанського району також на пляжі засмагав 13-річний хлопець під наглядом 55-річної бабусі (вони прибули сюди з Вінниччини). Знемагаючи від спеки, підліток кинувся у хвилі Чорного моря, і течія його почала зносити на глибину. Бабуся це побачила, попливла навздогін, але також не розрахувала своїх сил, і заледве не втонула.

Врятували їх очевидці в останню мить, але обидва потрапили до районної лікарні у Голій Пристані у стані після втоплення.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон