Неадекват напав з ножем на підлітка у селі на Херсонщині

Дикий випадок у селі Новорайському Бериславського району Херсонщини. Тут надвечір поверталися додому з польових робіт 17-річний хлопець та його доросліший знайомий.

Дорогою абсолютно тверезий «приятель» раптово вихопив з кишені гострого ножа, і шмагонув ним по обличчю неповнолітнього, розваливши щоку ледь не навпіл. Обставинами нападу зайнялися правоохоронці, а їм селянин заявив, що «нічого не пам'ятає».

З'ясувалося, що й до того він часом поводився неадекватно, виявляючи всі ознаки психічного розладу. Але при цьому бажання лікуватися не виявляв, а без цього доправити людину до психіатричної лікарні у нас можна тільки за рішенням суду. Тепер у рамках слідчих дій підозрюваного у нанесенні тілесних ушкоджень відправлять на обстеження примусово. І якщо його визнають хворим, то замість виправної колонії неадеквата поїде до психіатрів на лікування.

Втім, неадекватів з ножем нині і без того скільки завгодно. Так, у курортному селі Хорли Каланчацького району серед ночі на набережній порізали 20-річного відпочивальника. Він отримав колото-різані поранення у спину та живіт – на щастя, легкі. Хоча бригаду «швидкої допомоги» однаково довелося викликати.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон