Потопельника на Херсонщині мати врятувала

На водоймах Херсонщини діти й дорослі продовжують тонути часом просто на очах рідних та близьких.

У Генічеську родина курортників з Запоріжжя відправилася купатися чомусь на дитячий, а не на «дорослий» пляж. Мілководдя 60-річного приїжджого не задовольнило, і він поплив на глибину. Та незабаром його дружина занепокоїлася: щось дуже довго чоловік не виходить на берег. Вона почала його шукати, і знайшла: той лежав на поверхні води нерухомим – зупинилося серце. Додамо, що з початку червня це вже третя смерть курортників під час купання на пляжах Генічеська.

Інша родина відправилася позасмагати не на море, а на берег зрошувального каналу біля села Бехтери Голопристанського району області. Аби трохи охолодитися, 13-річний хлопчина пірнув у канал, хоча це категорично заборонено. Причому заборона виявилася небезпідставною, оскільки неуважний пірнальник впав просто на металеву трубу, і від удару втратив свідомість.

Так би він і загинув, якби не те, що мати побачила: з сином щось негаразд. Вона сама кинулася у воду, і витягла дитину з каналу, що став для школяра пасткою. Пікнік на воді для нього закінчився у лікарні із сильним забоєм грудної клітини. А живим підліток залишився тільки завдяки неньці.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон