Шкільний автобус з дітьми потрапив в аварію на Херсонщині

Всі шанси замість тестування опинитися у лікарні з важкими травмами мали випускники навчального закладу в одному з сіл Каховського району Херсонщини.

На шкільному автобусі вони приїхали до райцентру для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні своїх знань. Та щойно автобус доїхав до пункту з здачі ЗНО, і зупинився, як йому в бік врізався білий мікроавтобус «Мерседес спринтер». І поїхав собі далі, наче нічогісінько не сталося.

В результаті учні відбулися переляком та стресом, аі він не міг не позначитися на результатах тестування – навряд чи вони стали кращими. Обшивка шкільного автобусу також добряче пом'ялася, тож на місце викликали вартових порядку.

Співробітники групи швидкого реагування Каховського відділу Національної поліції опитали очевидців. Хтось із них запам'ятав частину даних з номерного знаку транспортного засобу-втікача, і поділився цією інформацією із поліцейськими. Цих даних було достатньо, аби встановити власника «Мерседесу» — мешканця Голої Пристані.

Коли правоохоронці приїхали до нього додому, білий мікроавтобус із характерними пошкодженнями після ДТП також стояв під хатою. Але його господар незворушно заявив, що зіткнення у Каховці нібито «не помітив» і навіть «не відчув». Та відповідати за скоєне йому однаково доведеться: на винуватця аварії склали адміністративний протокол. І тепер він має ще сповна відшкодувати вартість ремонту шкільного автобусу.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий день"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон