У Херсоні "замінували" усі медзаклади

У Херсоні 18 червня близько 18.00 на електронну адресу Державної служби надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про замінування усіх медичних закладів,зокрема і пологових будинків. А це 18 установ, в яких за приблизними підрахунками перебуває до трьох тисяч пацієнтів. Інформацію було оперативно передано до обласного главку поліції.

Для перевірки за вказаними адресами виїхали групи вибухо-технічної та кінологічної служб, слідчо-оперативні групи районних відділень поліції та представники інших екстрених служб. З метою збереження спокою та не допущення паніки серед пацієнтів, було прийнято рішення їх не евакуйовували.

Олександр Козюра, начальник вибухо-технічного відділу повідомив, що вони перевірили усі медичні заклади на наявність підозрілих об'єктів. На щастя, вибухонебезпечних об'єктів не виявлено. Загрози життю громадян та поліції не існує.

Нагадаємо, що в ніч 16 червня правоохоронцями також було відпрацьовано повідомлення щодо замінування усіх цілодобових аптек у Херсоні. Дана інформація виявилася фейковою.

Перший Регіональний

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон